Skip links

Om oss

Åsane Maskin og VVS AS ble etablert i Bergen i 1996 og har siden den gang levert et omfattende tjenestetilbud til privatkunder i og rundt Åsane, Bergen. Vi tilbyr en rekke tjenester innenfor kategoriene Maskin og VVS, inkludert graving, drenering, sprenging og alt innen rørarbeid. Dersom du opplever akutte situasjoner knyttet til kloakkbrudd eller tette rør er Åsane Maskin og VVS raskt på plassen og rydder opp. Vi er også stolte av å skille oss ut i en bransje med et hav av aktører. Sammenlignet med våre konkurrenter kan vi skilte med en rekke sertifiseringer og kvalitetsbevis.

SENTRAL GODKJENNING

Åsane Maskin og VVS AS er selvfølgelig innehaver av Sentral Godkjenning både for Grunnarbeid og landskapsutforming Tiltaktklasse 1 samt Sanitær-, varme- og slukkeinstallasjoner Tiltaksklasse 1. Disse sertifiseringene fremviser høy kvalitet for foretak i byggenæringen, og bekrefter at bedriften har kompetanse, erfaring og systemer som er tilpasset deres foretak, aktivitet og tjenestetilbud.

Les mer

MEF MEDLEM

Som medlem i Maskinentreprenørenes Forbund har vi forpliktet oss til å opprettholde deres retningslinjer for å sikre etisk forretningsdrift. I tråd med retningslinjene streber vi etter å være troverdige, kvalitetsbevisst og samfunnsnyttige. Med oss som din leverandør kan du føle deg trygg på at vi opprettholder forskriftsmessige lover som gjelder for bransjen og leverer kvalitet til avtalt tid og pris.

Les mer

FAGMANN VVS

Organisasjonen VVS Fagmann består av dyktige rørleggere, og medlemmene i denne organisasjonen forplikter seg til å opprettholde høy standard. Som medlem mottar man også gode fordeler ved at man aktivt deltar i et stort nettverk av dyktige håndverkere. Et stort nettverk muliggjør formidling av tilbud fra flere aktører, og vi kan skreddersy ditt VVS prosjekt med produkter fra flere leverandører.

Les mer

Har du et
spørmål?